UUDISRAKENTAMINEN turun sekä vakka-suomen alueella

Laitilan Talorakenne rakentaa asiakkaan toiveiden mukaisesti asuinrakennukset, teollisuushallit, liike- ja toimitilat sekä vapaa-ajan rakennukset. Me suoritamme projektin aina suunnittelusta toteutukseen asti vaikkapa avaimet käteen -palveluna. Me toteutamme unelmarakennuksesi myös oman suunnitelmasi pohjalta. Monen vuoden uudisrakentamisen kokemuksella takaamme laadukkaan lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. Ota yhteyttä!

Asuinrakentaminen

Me rakennamme avaimet käteen -palveluna omakotitalot, rivitalot ja paritalot asiakkaan toiveiden mukaiseti. Kauttamme saat kaiken asuinrakennukseen tarvittavan suunnittelusta ja pohjatöistä lähtien. Meille on tärkeää kuunnella asiakasta.

Teollisuushallien rakentaminen

Me rakennamme yrityksellesi sopivan teollisuushallin tai hallilaajennuksen. Toteutamme teollisuushallin rakentamisen tai laajentamisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Pyrimme tekemään projektin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Liike- ja toimitilojen rakentaminen

Meistä saat luotettavan kumppanin myös liike- ja toimitilojen rakentamiseen. Tarjoamme täyden palvelun rakennuskumppanuutta suunnittelusta toteutukseen asti.

Vapaa-ajan rakentaminen

Me toteutamme unelmiesi vapaa-ajan rakennusprojektit. Vapaa-ajan rakentaminen meille sisältää muunmuassa kesämökit, vapaa-ajanasunnot, huvilat ja loma-asunnot.

Julkinen rakentaminen

Me toimimme luotettavana kumppanina myös kaupunkien ja kuntien rakennushankkeissa. 

Omakoti- ja rivitalot

Tuotanto-, liike- ja julkiset rakennukset

Ota yhteyttä