Remontit ja saneeraukset

Kumppanisi huolettomaan remonttiin

Haaveiletko sujuvasta ja aikataulussa valmistuvasta remontista? Tiesithän, että haaveesi toteutuminen on täysin mahdollista? Toteutamme kaikenkokoiset remontit vuosikymmenten kokemuksella. Luota ammattilaisiimme – me tiedämme, mitä teemme.

Palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä

Teemme remontit ja saneeraukset aina pienistä kodin remonteista laajoihin kokonaisuuksiin, kuten koko taloyhtiön remontteihin. Tarvitsitpa siis vain pientä pintaremonttiapua tai urakoitsijan suureen projektiin, me autamme! Rakentamisen koulutetut ammattilaisemme toteuttavat erilaiset kodin, taloyhtiön sekä liike- tai tuotantotilan remontit avaimet käteen -pakettina – huolettomasti, luotettavasti ja aina aikataulussa. Työntekijöillämme on VTT-vedeneristyssertifikaatit.

Toteutamme esimerkiksi

  • huoneistoremontit
  • keittiöremontit
  • pintaremontit
  • kylpyhuoneremontit
  • saunaremontit
  • hissiremontit

Jälkiasennettu hissi kolmekerroksiseen kerrostaloon. Klikkaa kuvaa ja katso 360 asteen esittely.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelemme projektimme läpinäkyvästi, ja käymme budjetin läpi yhdessä kanssasi. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla mahdollisista lisäkuluista, jotta vältyt yllätyksiltä loppusummassa. Muista, että kotiin tai loma-asunnolle tehtävien remonttien yhteydessä voit vähentää verotuksessa 40 %:a työmme hinnasta. Yksi henkilö voi tehdä korkeintaan 2 250 euron kotitalousvähennyksen, eli pariskunta voi vähentää yhteensä 4 500 euroa vuodessa. Lue lisää verohallinnon sivulta.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme. Ota yhteyttä!

Ville Ketoniemi

Rakennusinsinööri, Myynti

+358 50 032 6172

ville.ketoniemi@laitilantalorakenne.fi